vogeltje

Artistiek leider

Duizel in het Park

Het zomerfestival Duizel in het Park vindt sinds 2009 jaarlijks plaats in het Vroesenpark te Rotterdam. Ik ben de initiatiefnemer en festivalleider van dit festival. Ontmoeting en persoonlijke beleving spelen de hoofdrol. Het festival kenmerkt zich door eigenzinnigheid en betrokkenheid met de stad en de bewoners van de stad. Duizel wil de verbeelding vieren en stadsbewoners op een andere manier naar hun stad, naar de wereld om hen heen laten kijken door hen onder te dompelen in een kunst- en verhalenlandschap.

De missie van Duizel: Duizel in het Park brengt kunst, mens en maatschappij samen. We jagen de verbeeldingskracht van stadsbewoners aan, we brengen onverwachte ontmoetingen tot stand en we vergroten de maatschappelijke betrokkenheid.

De laatste editie van het festival vond plaats op 3, 4 en 5 augustus 2018. www.duizelinhetpark.nl

Ik werk onder andere samen met het Groot Letterfestival, een landelijk literatuurevenement dat plaatsvindt in zorginstellingen.