vogeltje

Werkgroep Natuurgoed Ziedewij

Natuurgoed Ziedewij

Ziedewij is een polder in Barendrecht, van oudsher water, later agrarisch grond en binnenkort natuur en belevingsgebied ingericht als voedselbos.

Met Natuurgoed Ziedewij wordt een toekomstgericht landschap gecreëerd, een biodiverse wereld onder de rook van Rotterdam van waaruit we mensen  kunnen voeden, met elkaar in contact brengen en we ze laten ervaren wat de geschiedenis van deze plek is en hoe we werken naar een toekomstgericht duurzaam leefsysteem. Een plek waar gepionierd wordt en waar we ruimte geven aan natuurinclusieve voedselproductie op basis van permacultuurprincipes. Inclusief plek voor recreëren, eten en slapen.

Ik denk en werk mee aan de ontwikkeling van het plan en ben verantwoordelijk voor het activiteitenprogramma. Meer info op: www.natuurgoedziedewij.nl